Over ons


DGA Network Zuid is een unieke netwerkclub voor DGA’s en door DGA’s (directeur-grootaandeelhouders. Wij organiseren zes tot acht keer per jaar verschillende bijeenkomsten op niveau, verdeeld over meerdere locaties zoals Shique de Luxe in Schaijk en Van der Valk Hotel in Nuland. Onze bijeenkomsten zijn een gezonde mix tussen lezingen, workshops, netwerken, kennis delen en entertainment. En dit alles in een professionele, informele ambiance.

Het ontstaan van DGA Network Zuid

DGA Network bestaat al sinds 2001 in het midden van het land, onder leiding van Hennie van der Most. In september 2013 initieerde Elisa Swanenberg een afdeling in het zuiden van het land, omdat ze het belang zag van een netwerkclub in het zuiden. In Wendy van der Valk vond ze haar partner in crime met als resultaat het ontstaan van DGA Network Zuid.

Elisa, van Swanenberg IJzer Groep, en Wendy, van Van der Valk Hotel Nuland – ’s-Hertogenbosch komen allebei uit een ondernemersgezin. De ondernemersgeest is ze dus met de paplepel ingegoten. Ze weten waar het om draait en hoe belangrijk een goed netwerk is. En daar is DGA Network Zuid voor bedoeld: elkaars netwerk versterken.

Het bestuur van DGA Network Zuid bestaat uit Elisa Swanenberg en Wendy van der Valk. De actiegroep is sinds kort aangevuld met Andrea van Vugt. Andrea helpt onder andere bij de coördinatie en organisatie van de diverse evenementen. Naast de actiegroep is er ook een denktank. Deze denktank bestaat uit de leden van de actiegroep plus nog een viertal leden uit de netwerkclub. Met de denktank geven we meer leiding aan het reilen en zeilen binnen de club. Zo blijft het niveau van DGA Network Zuid altijd op peil.

Iedereen is welkom!

Dus, wil jij als directeur of grootaandeelhouder lid worden van dé gezelligste netwerkclub van het zuiden? Meld jezelf dan vandaag nog aan. Iedereen is welkom!