Na grondige renovatie is Estivo Moda weer geopend!


Ontmoeten, beleven (en shoppen)
Qua aanbod, persoonlijke aandacht en de kenmerkende ontspannen sfeer was Estivo Moda al nooit een standaard kledingwinkel. Maar nu, na een zeer grondige renovatie, is het predikaat standaard helemaal niet meer van toepassing op de luxe winkel. Estivo Moda is ontmoeten en beleven. Estivo Moda is luxe kleding en een lekker drankje. Estivo Moda is hoogwaardig shoppen en gezelligheid. Estivo Moda is de belevingswinkel van de toekomst.

WELGEMEENDE WELKOMSTGROET

Al direct bij binnenkomst voelt Estivo Moda als een warme deken. Je bent er welkom en gewenst. Geen hijgende verkoper in je nek, maar een welgemeende welkomstgroet en indien gewenst een lekker kopje koffie. Patrick Theunisse, zijn vrouw Barbara Erckens en hun enthousiaste team, geven je als klant de tijd om te acclimatiseren en rond te kijken.

Met gepaste trots

Een genot in vergelijking met andere kledingwinkels. Met gepaste trots bekijkt het tweetal het resultaat van de grondige renovatie. Hun visie op winkelen, beleven en ontmoeten is prachtig vormgegeven in de vernieuwde winkel waar de industriële look een fraai en spannend contrast vormt met de luxe kleding waar Estivo Moda zo bekend om staat. Een winkel waar op gezette tijden ook proeverijen, kooksessies en andere evenementen worden georganiseerd.

Ontmoetingsplek

Estivo Moda huist dit jaar reeds vijftien jaar in het Brabantse Veghel. Een mooi moment om de langgekoesterde wens om een belevingswinkel te realiseren uit te laten komen. Op de eerste plaats draait Estivo Moda natuurlijk om het zeer hoogwaardige aanbod van kleding voor mannen, vrouwen en jongeren. Van casual tot chique. Van sexy tot sportief. Maar een bezoek aan Estivo Moda draait ook om persoonlijke aandacht, een drankje, een hapje en een goed gesprek. Vandaar dat de keuken en de mannen- en vrouwenhoek belangrijke elementen in de winkel zijn. Zo is de keuken de plek waar Patrick heerlijke lunchgerechtjes en hapjes bereidt en een koffie of een wijntje voor de klant met liefde wordt gemaakt of ingeschonken. Estivo Moda als ontmoetingsplek. Een verzamelplek voor mensen die houden van fraaie kleding in een Bourgondische atmosfeer.

Eerlijk en ruw

Een mening die Niels Boley, eigenaar van Boley Openhaarden en klant van Estivo Moda onderstreept. Als vriend, maar zeker ook vanwege zijn creativiteit en feeling met interieur en maatwerk, was hij nauw betrokken bij de renovatie en herinrichting van de winkel. “De ideeën van Patrick en Barbara heb ik in een ontwerp gegoten, waarna ik heb meegedacht over de plattegrond en routing. Dat geldt onder meer ook voor de materiaalkeuze, de kleurbepaling, de styling – uitgevoerd door mijn vrouw Esther – , het bewaken van het proces, het budget en de bouwbegeleiding. Maar zeker op het gebied van inrichting gebeurde alles in samenspraak met Patrick en Barbara. Want zij hadden een duidelijke stijl voor ogen die ze in de winkel terug wilden zien”, aldus Niels Boley, die wijst op de scheuren in een gemetselde muur en het op de voorzijde van de grote bar toegepaste blauwstaal. “Ze wensten een winkel met een eerlijke, ruwe en industriële uitstraling. Een winkel met een knipoog naar de lange historie van het pand. Dat laatste zie je bijvoorbeeld terug in de originele gemetselde muur en in enkele bewaard gebleven ornamenten.” De metalen rekken, de betonnen vloer en de fraaie scheidingswand tussen het atelier – waar de kleding desgewenst op maat wordt gemaakt – en de winkel zorgen onder meer voor de rauwe en de industriële touch.

De grondige renovatie werd in niet meer dan vijf weken geklaard. Een knap staaltje werk en het gevolg van een goede bouwbegeleiding en planning in nauwe samenwerking met Cor Pauli van Netwerk Brabant. Met de heropening van de winkel is Estivo Moda klaar voor de toekomst. Een toekomst vol beleving, luxe mode en een ongedwongen sfeer.“Lust je een bruschetta en een wijntje?” vraagt Patrick. “Je hemd en blouse reken je daarna maar af”, glimlacht Barbara.

Estivomoda

Bron: https://excellentmagazine.nl/lifestyle/2017/estivo-moda/