Lunenborg Clinics opent de deuren in Schaijk

Aan de Schutsboomstraat 42 in Schaijk opende zaterdag 25 augustus Lunenborg Clinics de deuren. Een luxe kliniek onder leiding van professioneel tandcosmeticus Gert Lunenborg met een breed scala aan behandelingen. Zo kun je er terecht voor het professioneel laten bleken van je tanden, maar ook wanneer je kampt met snurkproblemen en lichte slaapapneu ben je er aan het juiste adres. Verder houdt de kliniek zich bezig met longconditiemetingen (met behulp van de Spiromagic) en biedt Lunenborg oplossingen voor mensen met slechte adem (halitose).

Wittere tanden is iets wat veel mensen willen, want na de ogen is de glimlach vaak het eerste waar men naar kijkt. In het verleden lieten mensen door twijfels of schaamte zich vaak weerhouden om iets aan de verkleuring van hun tanden te doen, maar de laatste jaren is tanden bleken sterk in opkomst. "Het bleken van je tanden staat straks gelijk aan een bezoekje aan de schoonheidsspecialist of kapper. In Amerika is dat nu al het geval", weet Gert Lunenborg, die samen met Renate Wolbertus de behandelingen uitvoert waarvan Gert verantwoordelijke en ervaringsdeskundige is betreffende Nastent tegen snurken/slaapapneu en Renate voor het tandenbleken in de nieuwe Schaijkse kliniek.

Snurkproblemen en lichte slaapapneu
Een op de vier mensen in Nederland snurkt of lijdt aan slaapapneu (het veelvuldig stokken van de ademhaling tijdens het slapen, red.). Dit kan het slaappatroon beïnvloeden en een negatieve impact hebben op je sociale leven, zoals relatieproblemen, vermoeidheid en verminderde waakzaamheid. Lunenborg Clinics adviseert en begeleidt mensen met snurkproblemen en lichte slaapapneu. "Dit doen wij met het product Nastent in samenwerking met Mudita Medical BV. Nastent is een buisvormige medische katheter die snurken en lichte slaapapneu tegen gaat. Het ziet eruit als een klein slangetje en wordt door de gebruiker zelf in één neusgat ingebracht. De katheter reikt tot aan het zachte gehemelte (naast de huig) en belet dat de luchtwegen afgesloten raken. Het voorkomt hierdoor gesnurk en lichte slaapapneu", zegt Gert Lunenborg, die Nastent zelf ook gebruikt. "Het werkt fantastisch. Ik was altijd moe 's morgens, dat is nu helemaal weg. Én ik snurk niet meer. Nastent is vele malen gebruiksvriendelijker dan de CPAP, waarbij je tijdens de slaap een groot masker op hebt waar via een apparaat lucht wordt ingeblazen. Het voordeel van Nastent ten opzichte van andere producten is dat het na een periode van gewenning geen ongemak tijdens de slaap veroorzaakt en vrijwel onzichtbaar is." Meer weten? Maak vrijblijvend een afspraak en laat je adviseren bij Lunenborg Clinics.

Spiromagic
In samenwerking met Mudita Medical adviseert Lunenborg mensen ook bij het gebruik van de zogeheten Spiromagic. "Een smartphone based spirometer waarmee mensen met astma of COPD, maar ook wat fanatiekere sporters op eenvoudige wijze de status van hun longen en conditie kunnen meten. Je meet niet alleen je longinhoud, maar ook de kracht van je longen", legt Gert uit. "Het apparaatje heeft meerdere prijzen gewonnen en werkt zeer accuraat. Het past in de trend waarbij er steeds meer medische gadgets op de markt komen."

BlueCatSquare
Eerder dit jaar is Gert een bedrijf gestart waaronder Lunenborg Clinics en Lunenborg Medical valt. BlueCatSquare kan worden ingezet op interim sales op tijd of prestatie, coaching, training betreffende allerhande commerciële activiteiten. Tevens is Gert graag betrokken bij starts-ups. Met de activiteiten van BlueCatSquare zorgen zij voor een hogere omzet, hogere winst en betere commerciële workflow binnen uw organisatie.

BlueCatSquare en Lunenborg Clinics is gevestigd aan de Schutsboomstraat 42 in Schaijk. Meer informatie: www.lunenborgclinics.nl, www.bluecatsquare.nl, info@lunenborgclinics.n,l info@bluecatsquare.nl of 06-83837317.