Beëindiging DGA Network Zuid

Met een mengeling van emoties is op 10 oktober jl. gecommuniceerd dat DGA Network Zuid, na 10 prachtige jaren met de meest fantastische sprekers en waardevolle netwerkmomenten, gaat stoppen.

Het DGA Network Zuid is in 2013 opgericht met als doel een platform te bieden waar directeuren-grootaandeelhouders (DGA's) in de regio Zuid-Nederland elkaar kunnen ontmoeten, ervaringen kunnen delen en waardevolle connecties kunnen opbouwen. Gedurende de jaren hebben we met trots gezien hoe
ons netwerk is gegroeid en hoe onze gewaardeerde leden, gebruik gemaakt hebben van de inhoud en zakelijke kansen die zijn ontstaan binnen de club.

Echter, zoals in het zakenleven vaak het geval is, veranderen marktomstandigheden en zakelijke behoeften. Na zorgvuldige overweging hebben we de moeilijke beslissing genomen om ons netwerk te beëindigen. We kijken met veel dankbaarheid terug op de vele jaren van samenwerking en groei. Het evenement op 23 november met Robert van den Bout zal een gelegenheid zijn om terug te kijken op onze hoogtepunten, ervaringen te delen en afscheid te nemen van dit bijzondere netwerk. We hopen dat al onze leden aanwezig kunnen zijn om samen met ons deze reis af te sluiten.

In de komende weken zullen we meer details delen over het evenement, dat een waardige afsluiter gaat zijn. Daarnaast zullen we de nodige stappen ondernemen om de beëindiging van DGA Network Zuid soepel en ordelijk te laten verlopen.

We bedanken al onze leden voor hun betrokkenheid, steun en bijdrage aan DGA Network Zuid gedurende deze onvergetelijke jaren. Uiteraard wensen we hen veel succes toe met de zakelijke ondernemingen en uitdagingen. We gaan er op 23 november samen voor zorgen dat ons laatste evenement een speciale herinnering wordt aan ons netwerk.

Met veel liefs,

Elisa Swanenberg & Wendy van der Valk
DGA Network Zuid

Vragen

Mochten er vragen of opmerkingen zijn over de beëindiging van DGA Network Zuid, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@dganetworkzuid.nl.