HN Metaalbewerking / Metaalstore

Hans Nijssen metaalbewerking is een gespecialiseerd ambachtelijk metaalbedrijf met ruim 30 jaar ervaring in metaal. Een Brabants familiebedrijf dat gericht vakmanschap en continuïteit levert. Dit betekent voor de klant: klantgerichtheid, flexibiliteit, service, hoge kwaliteit, meedenken en korte communicatielijnen. Bij HN metaalbewerking geldt: “afspraak is afspraak”.

De bedrijfshal is uitgerust met een zowel modern als ambachtelijk machinepark. Goed opgeleide vakmensen realiseren maatwerk dat kennis en inzicht van het aloude metaalambacht vraagt. HN Metaalbewerking levert maatwerk in staal, rvs en aluminium en realiseert op maat gemaakte interieurs in de horeca, bij bedrijven maar ook bij u thuis. Ook voor een op maat gemaakte stalen deur of balustrade kunt u bij ons terecht.

Via de webshop Metaalstore kan heel eenvoudig los metaal worden besteld. Binnen de webshop van Metaalstore is ook een uitgebreid assortiment aan garderobestangen met bijpassende accessoires te vinden. Metaalstore is dé online metaalwinkel!

Contactgegevens

Avignonlaan 18
5627 GA Eindhoven
Tel: +31 (0) 6 22001318
info@hansnijssenmetaalbewerking.nl
www.hansnijssenmetaalbewerking.nl

Contactpersoon:
Hans Nijssen

Plan route →