Haros Meubelen

WELKOM BIJ HAROS MEUBELEN

Ons bedrijf is al meer dan 50 jaar een toonaangevende zitmeubelen fabrikant en groothandel van banken- bankstellen- fauteuils- hoekbanken- eetkamerstoelen en hockers. Wij zijn gespecialiseerd in het “LUXE” zitten, van modern tot romantisch, en van eigentijds tot klassiek. Alle meubelen worden in onze eigen meubelfabriek in Oss geproduceerd. U vindt daarom ook ons label HANDMADE IN HOLLAND in al onze meubelen terug.
Door goed vakmanschap met goede kwaliteitsmaterialen te combineren wordt er een vertrouwde Hollandse kwaliteit geleverd. Kwaliteit staat immers voor een goede prijs en service.

UITSLUITEND VERKOOP AAN WINKELIERS & GROOTHANDEL (GEEN PARTICULIEREN)

SHOWROOM

Wij hebben een permanente showroom aan ons bedrijf in Oss. Hier zijn onze laatste modellen zitmeubelen te zien. Onze showroom is uitsluitend voor winkeliers (eventueel met klant/particulier) elke maandag, zonder afspraak geopend van 09.00 – 15.30 uur, en van dinsdag t/m donderdag kunt u alleen terecht met een van te voren gemaakte afspraak.

PARTICULIEREN
Haros is een meubelfabriek en meubelgroothandel en verkoopt dus niet rechtstreeks aan particulieren. Wilt u weten wie er bij u in de buurt onze zitmeubelen verkoopt, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Contactgegevens

Griekenweg 30
5342 PZ Oss
Tel: 0412-632167
info@harosmeubelen.com
www.harosmeubelen.com/

Contactpersoon:
Dhr. van Toor

Plan route →