Evers & Evers Glas

Evers & Evers Glas is sinds 2004 jouw specialist op het gebied van glas. Wij produceren, leveren en monteren alle soorten glas in en om jouw gebouw. Te denken valt aan bijvoorbeeld: hardglas, spiegels, isolatieglas, glas in lood, enkel glas en gelaagd glas. Wij produceren en monteren bijvoorbeeld glazen wanden, glazen deuren, achterwanden van keukens, glazen balustrades en glazen schuifwanden.

Wij hebben veel glas op voorraad en hebben de productie in eigen hand. Leveringen kunnen wij dus vlot realiseren. Kwaliteit staat hoog in het vaandel, we werken alleen met topproducten. Daarnaast zetten wij juist dat extra stapje voor onze klanten. 30 Jaar ervaring in de glaswereld zorgt ervoor dat wij geen uitdaging uit de weg gaan.

Onze klanten zijn gevestigd in heel Nederland, met het zwaartepunt op Zuid-Nederland. Wij werken samen met interieurbouwers, architecten, glaszetters, bouwbedrijven, sanitair zaken, schildersbedrijven, keukenspecialisten en particulieren. Onze werkplaats is volledig uitgerust zodat wij alle bewerkingen zelf kunnen uitvoeren. Wij zijn je graag van dienst!

Contactgegevens

Zuiddijk 26
5705 CS Helmond
Tel: +31 492 52 32 36
info@eversenevers.nl
www.eversenevers.nl/

Contactpersoon:
Mevr. S. Evers

Plan route →