De Ondernemingswaarde BV

Door betrokkenheid te creëren in uw team en te zorgen dat iedereen hetzelfde doel nastreeft, wordt het voor iedereen leuker om samen te ondernemen. Middels o.a. business intelligence kunt u voor al de medewerkers dagelijks inzichtelijk maken hoe zij scoren en wat zij zelf kunnen doen om deze scores te verbeteren. Teamleden vinden het een sport om beter te presteren dan een ander. Door het doorvoeren van enkele concrete doelgerichte acties kan er in korte tijd zeer veel bereikt worden met beperkte kosten. Het gaat er om dat data en cijfers bruikbare middelen worden om uw organisatie een boost te geven.

Wij zien onszelf als servicemonteur! Wanneer u periodiek en preventief uw organisatie onderhoudt dan voorkomt u langdurig onderhoud of zelfs nog erger slijtage of uitval. Wij ondersteunen u periodiek in het realiseren van uw strategie en op tactisch niveau in het onderhouden van uw interne systemen, processen, marktbenadering en innovatiekracht. Wij ondersteunen u graag bij dit proces zodat u gereedschap in handen heeft waar u mee kunt werken. Wij noemen het bedrijfsvitaminen. Vitaminen die nodig zijn om uw bedrijf te laten groeien, sterk te blijven en weerstand op te bouwen tegen veranderende omgevingsfactoren.

Vol passie en energie ondersteunen wij iedere dag familiebedrijven bij het verwezenlijken van hun doelen/ambities. Wij ondersteunen management/directie periodiek bij het realiseren van de strategie op tactisch niveau. Wij kunnen bedrijven ondersteunen met de volgende diensten:

  • Begeleiding van management/directieteams
  • Interimopdrachten voor management & directie
  • Bedrijfsoptimalisatie bij scale-up en reorganisatie
  • Bedrijfsoverdracht binnen het familiebedrijf


Wij ondernemen samen met u middels een uniek concept. Wij geven garantie op de afspraken die wij samen met u maken. Wij zien onszelf niet als adviseur, maar als mede-ondernemer. Wij blijven niet aan de zijlijn staan, maar wij spelen samen met u de wedstrijd. Hierdoor weet u zeker dat u de waarde krijgt voor uw investering. Wij hebben één doel: WIJ CREEREN WAARDE

Contactgegevens

Loopkantstraat 25
5405 AC Uden
Tel: +31 6 575 510 10
info@ondernemingswaarde.com
www.ondernemingswaarde.com/

Contactpersoon:
Dhr. J. Langenhuijzen

Plan route →