Coolen Expertise

Coolen Expertise is een bureau dat volledig onafhankelijk is van welke verzekeraar dan ook. Wij hebben maar een doel en dat is om te zorgen dat jij krijgt waar je recht op hebt na schade.

Contra expertise in 90 seconden
Met al onze ervaring zetten wij ons dag en nacht in om gedupeerden van brand, water of storm te helpen bij hun schadeafhandeling. En met succes.

Familiebedrijf
Als familiebedrijf zetten we ons al ruim 30 jaar met passie en precisie in voor onze klanten. We vinden namelijk dat elke verzekerde recht heeft op een eerlijke en zo gunstig mogelijke schadecompensatie. Onze ervaring is namelijk dat verzekeraars vaak handelen vanuit eigenbelang, waarbij het belang van de klant ondergesneeuwd raakt. En dat knaagt aan ons rechtvaardigheidsgevoel.

Onafhankelijk
Waarom we zo benadrukken dat we onafhankelijk van verzekeraars werken? Omdat het belangrijk is dat jouw belang bij ons voorop staat. Bij ons dus geen taxatiepoot, geen onduidelijke structuren en geen onbekende aandeelhouders. Naast alle benodigde kennis en deskundigheid haal je met ons dus ook volledige focus in huis.

Ook goed om te weten: we hebben twee bouwkundigen en twee ondernemers in huis. Op technisch gebied maken ze ons dus niets wijs. En we denken precies hetzelfde als de ondernemers die we helpen.

Persoonlijke betrokkenheid
Maar we worden vooral gewaardeerd om onze persoonlijke betrokkenheid. Onze ruim 3500 positieve ambassadeurs kunnen dat bevestigen. Zij waarderen onze klanttevredenheid gemiddeld met een 9,6.

Contactgegevens

Hambakenwetering 8C
5231 DC ‘s-Hertogenbosch
Tel: 073 644 28 86
info@coolenexpertise.nl
www.coolenexpertise.nl

Contactpersoon:
Maik Vaneker

Plan route →