Ready, set, go!

Op donderdag 8 juni was het dan zover: onze eerste echte DGA-avondrally! Het was een geweldige avond met een mooie opkomst, prachtige auto's, fanatieke deelnemers en veel gezelligheid.

We begonnen de bijeenkomst zoals altijd met een borrel en diner. Uiteraard weer tot in detail verzorgd door Wendy en haar team. Maarten van Lith, eigenaar van Dutch Rally Events (o.a. verantwoordelijk voor het uitstippelen van de route, het verzorgen van het routeboek en het reglement), gaf tijdens het diner uitleg. Dit bracht her en der al de nodige spanningen met zich mee.

Rond 18:15 uur gingen we officieel van start in duo’s. Tijdens de rally stonden niet alleen de 'race-skills' van onze leden en hun introducés, maar ook het ouderwetse navigeren centraal. Uiteraard werden regels op 'eigen-wijze' geïnterpreteerd en werd er zo hier en daar een beetje te hard gereden.

Het was een fantastische avond die werd afgesloten met een gezellige borrel. Erg leuk om te zien hoe fanatiek en enthousiast iedereen was. Er is daarom besloten dat de rally volgend jaar sowieso terugkeert in ons DGA-programma! Bekijk hieronder de foto’s van de avond voor een impressie. Deze zeggen uiteraard meer dan woorden!

Ben jij er volgend jaar bij? We houden je uiteraard via onze website op de hoogte.

Op donderdag 21 september staat de volgende bijeenkomst weer gepland. Dit keer staat Kristel Groenenboom op ons podium. Nadere informatie over deze bijeenkomst vind je in onze agenda: https://www.dganetworkzuid.nl/agenda/bijeenkomst-met-kristel-groenenboom-zakenvrouw-van-het-jaar-2022/

Zien we je dan? Introducées zijn van harte welkom. Aanmelden kan via info@dganetworkzuid.nl of via https://www.dganetworkzuid.nl/aanmelden-bijeenkomst/?bijeenkomst=2107

Tot dan!