Paaspop Skyclub 2018

Op zaterdag 31 maart bezochten we met een aantal leden de Paaspop Skyclub; het businessplatform van het festival.

Een eigen parkeerplaats, aparte entree, skylounge en backstage toegang waren onder andere onderdeel van de Paaspop Skyclub ervaring. Geen rij en een aparte ruimte waar ondernemers en festivalleveranciers met hun relaties samen konden komen om te babbelen onder genot van een drankje, hapje en geweldig uitzicht over een groot deel van het festivalterrein.

Het hoogtepunt van de Skyclub was misschien wel de backstage rondleiding. Twee heren die al een aantal jaren betrokken zijn bij deze immense productie vertelden ons vol passie over alle ins en outs van het festival, de geschiedenis en de productie voor- en achteraf. Toch bijzonder hoe je een paar maanden bezig bent om zoiets neer te zetten wat weer in een paar dagen wordt afgebroken tot niets meer dan een grasveld, alsof er nooit iets is gebeurd. We kregen een kijkje in de keuken, het productiedorp, het gezellige artiestencafé, mochten spieken bij de kleedruimtes (niet erin natuurlijk ;) ) en backstage bij o.a. Miss Montreal.

Nadien hebben we nog kunnen genieten van drankjes en luxe hapjes, waarna we nog een dansje waagden op het festivalterrein. Een mooie en luxe ervaring om een festival ook eens van een andere kant te zien. Voor herhaling vatbaar!


- Niki van der Hoek | Team DGA Network Zuid