Ontbijtsessie Werkgeluk door Ingrid Janssen - 3 oktober 2019

Tijdens een avondbijeenkomst was Ingrid Janssen één van de leden die erg enthousiast was om een ontbijtsessie te hosten. En zo waren we op 3 oktober welkom bij één van haar projecten, het Adviescentrum van de Rabobank in Oss.

Bij aankomst was het gelijk duidelijk dat iemand met oog voor design hier prachtig werk heeft verricht. De mooie open hal, de ronde witte trappen die als hart door het gebouw lopen, kleurijke details met veel groen en hout.

We werden naar de 5e etage begeleid, naar een ruimte wat normaal ook de kantine is. Hier stond een heerlijk ontbijtje klaar van broodjes, beleg, eitjes en sapjes. Nadat iedereen een hapje had gegeten, was eerst het woord aan de directeur van de Rabobank, die kort uitlegde waarom het nodig was om deze locatie aan te pakken, hij in zee is gegaan met PINX en wat het resultaat hem heeft opgeleverd. Daarna was het Ingrid Janssen haar beurt om iets te vertellen over haarzelf, haar bedrijf PINX Design en hoe het proces van deze Rabobank is verlopen, zoals de uitdagingen waar ze tegen aan liepen (vorm van het gebouw). Uiteindelijk nam Bert-Jan van Dungen het woord over de achterliggende gedachte waarom er ook aan medewerkers gedacht moet worden naast bijvoorbeeld de klanten, waar bijvoorbeeld ook een fijne en inspirerende omgeving/werkplek er één van is, onderbouwt door onderzoeken en resultaten.

Tot slot kregen we een rondleiding, die ons af liet dalen via de wervelende trappen naar beneden. Langs open flexwerkplekken en kleurrijke loungeplekken met bijzondere zitjes. Tot we uiteindelijk weer in de open hal kwamen op de begane grond. Waar ieder weer zijn weg kon gaan na een frisse en inspirerende start van deze (werk)gelukkige ochtend!

- Niki van der Hoek | Team DGA Network Zuid