F16 piloot 'Mental' Theo - 19 september 2019

Na een wisselvallige maar hete zomer, waar de temperaturen zelfs tot boven de 40 graden waren gemeten en onze leden hard hebben doorgewerkt of lekker naar het buitenland trokken, was het weer tijd voor een mooie bijeenkomst in de Shique.

Op het programma stond F16 piloot ‘Mental’ Theo, uiteraard met voor- en achteraf een hapje en een drankje.

Na binnenkomst, een borreltje en een praatje, werd het buffet geopend, verzorgd door Van der Valk Nuland – ‘s-Hertogenbosch. Met een soepje van wilde eend en beukenzwammetjes en koude gerechten als runder tong, Gravad lach, kreeft & garnalen, diverse salades en brood. Als hoofd stonden Kalfsoester, gegrilde Zeeduivel en diverse bijgerechten op het menu. En na stond er naast de vele lekkere kazen een bijzonder dessert op ons te wachten: Rum au Baba met pistachenootjes. Het zag er allemaal weer voortreffelijk uit en het smaakte net zo.

Tijd voor de spreker! Een boeiend verhaal van een F16 piloot. En dat was het zeker. De lastige opleiding tot, het constant evalueren en analyseren, de fysieke en mentale druk, de vrijheid van het vliegen en beslissingen maken en vooral de manier van samenwerken. Tot het einde zat iedereen geboeid te luisteren en er werd nadien een hoop gevraagd en nagepraat.

We sloten de avond af met een gezellige borrel, een kaasje en een praatje.

Voor de volgende bijeenkomst zijn we op 3 oktober uitgenodigd door Ingrid Janssen van PINX Design, zij zou in de Rabobank in Oss een Ontbijtsessie verzorgen over Werkgeluk.

Let op! De bijeenkomst van 31 oktober is verplaatst naar 7 november.
Hopelijk tot dan!

- Niki van der Hoek | DGA Network Zuid