Jos Burgers 15 maart 2018

Het was een avond vol humor, echte verhalen, goede tips en eyeopeners. Jos Burgers staat bekend als een ware goeroe op het gebied van marketing, strategie, management en klantgerichtheid en dit heeft hij wat ons betreft ook zeker waargemaakt.

We begonnen de avond met een drankje, bij onze eigen Van der Valk in Nuland, waar we aansluitend konden genieten van een mooi en uitgebreid dinerbuffet. De voorgerechten bestonden uit een keuze van een salade van Noorse garnalen, luxe toast met runde tartaar, zalm en croûte, vitello tonnato, een carpaccio van eend en een salade bar met verschillende dressings. Als hoofdgerecht op de grill gebakken biefstuk, zalmfilet in witte wijnsaus, varkensmedaillons in pepersaus en lamsrack met honing en tijm. Het diner werd afgesloten met een bootje met vers fruitsalade, vers geslagen room, diverse bavaroises en ijs.

Wendy heeft de avond afgetrapt met een mooi welkomstwoord, een terugblik naar de bijeenkomst van Frits Wester, een vooruitblik naar de volgende bijeenkomsten van 2018 (staan ze al in uw agenda?) en de extra’s wat we willen aanbieden voor onze DGA’s, startend met Paaspop Skyclub en vervolgens de ontbijtsessies met de aftrap op 9 mei door Herbert van der Heijden. Daarna heeft Stèphanie de nadruk gelegd op het belang van onze leden als ambassadeurs, wat achteraf mooi aansloot op het verhaal van onze spreker… We zijn een nieuwe samenwerking aangegaan met Euro BOB, waarvan de heren dan ook aanwezig waren. Wij gaven ze een moment op het podium om zichzelf te presenteren en vragen te beantwoorden. Daarna was het woord aan Jos Burgers.

Jos had vanaf de eerste minuut het publiek aan zijn lippen hangen en dit is zo de hele presentatie gebleven. Zijn leuke en grappige insteek hebben ogen doen openen en velen een nieuwe kijk gegeven over het omgaan met klanten en de zakenwereld. Wijzelf, en ik geloof ook veel DGA’s, hadden nog uren naar de tips, tricks en humor van Jos Burgers kunnen luisteren, evenals dat meneer zelf nog wel uren kon door gaan. Al met al een boeiende, grappige en zeer attente man!

Na de presentatie borrelden we nog even door en werd er nog leuk nagepraat over de drie tips, ‘de wet van snuf’ en niet te vergeten de ‘sukkel zinnen’. Hier kon iedereen wel een paar mooie voorbeelden van bedenken.

Overall weer een geslaagde avond waar we met veel plezier op terugkijken.
Jos Burgers, alle aanwezigen leden en introducés, heren van Euro BOB en Paaspop Skyclub, bedankt voor jullie komst!

- Stèphanie Gielkens, Team DGA Network Zuid