Inspirerende bijeenkomst met Typhoon

IN ÉÉN WOORD GEWELDIG! Dát was het evenement van 20 april. Van de gastvrije ontvangst in het mooie groots, verbouwde Van der Valk Hotel Nuland – ’s-Hertogenbosch tot het boeiende, inspirerende verhaal van Typhoon. We werden ontvangen aan de bar, het hart van het nieuwe meeting en event centre van het hotel. Het diner vond in een van de veelzijdige zalen van het hotel aan gedekte tafels plaats. De vooraf gemaakte tafelindeling bracht een leuke dynamiek en mooie gesprekken op gang. Echt van toegevoegde waarde om de verbinding met elkaar op te zoeken.

Typhoon was deze avond gastspreker. Met enthousiasme, energie en charisma vertelde hij een boeiend verhaal over zijn reizen, ervaringen en leermomenten in de loop der jaren. Een verhaal dat echt vanuit zijn hart kwam. Op verzoek van het publiek sloot hij zijn verhaal af met een stukje van zijn nieuwe muziek. Dat werd zeer gewaardeerd!

Aansluitend werd het dessert geserveerd vanaf een hypermodern dessertbuffet en gaf Wendy een rondleiding door het nieuwe hotel, zodat onze leden en introducees met eigen ogen konden zien wat de verbouwing voor moois heeft gebracht. Uiteraard werd de avond afgesloten met een gezellige borrel.

We bedanken Wendy en haar team voor de fijne ontvangst en voor het lekkere eten en Typhoon voor zijn inspirerende verhaal.

Bekijk snel de foto’s van de avond hieronder voor een impressie. Deze zeggen uiteraard meer dan woorden!