Frits Wester, 1 februari 2018

De aftrap van 2018 stond weer in het teken van politiek Nederland.

Frits Wester wilde graag een toelichting geven hoe Nederland er momenteel voor staat.

We begonnen de avond uiteraard met een heerlijk drankje, waarna het dinerbuffet aansluitend geopend werd door de catering van Van der Valk Hotel Nuland. Op het menu stonden onder andere heerlijke voorgerechten zoals vers gegrilde tonijn, gerookte heilbot en parmaham met meloen. Als hoofdgerecht hadden we de keuze uit beenham, eendenborst filet en zeewolf met diverse groenten en aardappel gerechten. Na de lezing sloten we af met een heerlijk glaasje prosecco en verschillende kazen en een divers assortiment aan zoete lekkernijen.

Elisa heeft iedereen welkom geheten namens de DGA met daarbij een korte terug blik naar 2017 en uiteraard onze mooie vooruitzichten benoemd voor het komende jaar, met niemand minder dan Jos Burgers op 15 maart. Niki stond ook voor het eerst op het podium bij DGA om kort een extra uitleg te geven over de vernieuwde app, die met veel succes is ontvangen.

Tot slot was het woord aan dhr. Wester, parlementair verslaggever en commentator bij RTL Nieuws. Aan bod kwamen zijn persoonlijke groei vanuit het CDJA tot zijn huidige functie als parlementair journalist, de ontwikkeling van de Nederlandse politiek (die maar vrij “saai” en stabiel blijkt te zijn) van aanhanger voor een bepaalde partij tot kiezen voor een partij die het meest aansluit bij de persoonlijke wensen, de ontwikkeling van politiek in het buitenland en wat leuke anekdotes over het optrekken met politici (het zijn toch net mensen). Te merken was wel dat de DGA’s hunkerden naar een exclusief verhaal, of een uitgesproken mening, maar professioneel als Frits is, deed hij daar helaas geen uitspraken over. Al met al een interessante presentatie.

Hopelijk zien we jullie weer op 15 maart in Nuland, met aan het woord Jos Burgers over strategie, marketing en klantgerichtheid.