Eindejaarsgala 2017

Op 16 november sloten we het DGA Network Zuid jaar af met het eindejaarsgala met als gastspreker Lisa Staal. Om het jaar extra mooi af te sluiten werd deze bijeenkomst gehouden in de prachtige Skybar Sixx in Van der Valk Hotel Tiel. Hier hebben wij genoten van een heerlijk walking diner, een lezing met komisch tintje, een veiling voor het goede doel en een extra lange borrel.

Bij binnenkomst genoten de gasten van een lekker glaasje champagne en werd er een mooie foto gemaakt van onze DGA’s (met partners). Daarna konden gasten genieten van de sushi en tapas stand. Verder werden er een aantal voorgerechten uitgeserveerd, zoals een tartaar van coquille met gebakken gamba’s en gebakken tonijn met groene asperge.

Wendy trapte de avond af met een terugblik van het afgelopen jaar, alle leuke en inspirerende sprekers, een warm welkom voor de nieuwe leden zich hebben aangesloten bij onze club en een mooi vooruitzicht naar het komende jaar.

Vervolgens werden de mannen van de vrouwen gescheiden en begon het eerste gedeelte van de lezing van Lisa Staal, namelijk Women Only! Tijdens deze lezing konden de mannen genieten van de heerlijke hoofdgerechten, zoals kalfssucade met honing-knoflooksaus en een krokant gebakken eendenborstfilet met bospaddestoelen. Hierna begon het tweede gedeelte van de lezing, namelijk Men Only en werden de rollen omgedraaid. Lisa Staal vertelde over liefde, seks en relaties en gaf hier een kritische, komische en inspirerende blik op. Aansluitend kwam iedereen weer samen voor een korte pauze met veel gespreksstof over de lezing en ging de veiling van start.

Wij willen graag alle DGA’s (en partners) bedanken voor hun fantastische inzet en in het bijzonder Dôt Selten en ons nieuwe lid Melvin van Erp voor hun fantastische ondersteuning van de veilingmeester. Wij hebben samen een prachtig bedrag van €8550,00 opgehaald voor de stichting Become the best version of yourself. Echt top!!!

Na een hele mooie, inspirerende en interactieve avond sloten we af met een gezellige borrel met een DJ. Er werden dansmoves uitgewisseld en nagesproken over de gezellige avond.

Wij verheugen ons al op een nieuw jaar vol met leuke en inspirerende sprekers, weer een super activiteiten dag en een mooi eindejaarsgala.

Namens DGA Network Zuid wensen wij alle leden hele fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar. Tot in het nieuwe jaar!

- Stèphanie Gielkens | Team DGA Network Zuid