DGA Zomeravond - 13 juni 2019

Op 13 juni was het weer tijd voor een gezellige BBQ avond met dit keer een aantal leden in de spotlights.

Dat begon al bij de prachtige locatie ‘Pan & Zo’ van Danielle Hendriks (ook wel van Pannenkoekenhuis Den Tol). Helaas is mooi weer niet te bestellen, anders hadden we de buien achterwege gelaten, maar toch mocht het de pret niet drukken. We hadden de beschikking op zowel een fijn terras als een mooie binnenruimte.

Na een welkomstwoordje van Elisa en Danielle, gaven we het woord aan het eerste lid in de spotlight. Thijs Timmers trapte af met een mooi verhaal over zijn bedrijf ‘Timmers Architecten’.

Ondertussen werd er door het personeel van Pan & Zo een heerlijk buffet van bijgerechten klaargezet en maakten de heren van De Swarte Keijzer & Co, van o.a. lid Ton de Swart, zich op voor de barbecue. Er was keuze uit zo’n zeven overheerlijke broodjes hamburger en worst. Of er ook daadwerkelijk iemand is geweest die ze allemaal heeft geproefd…?

Na de barbecue was het weer tijd om te luisteren naar de verhalen van John Erwich, partner van Laurens van Rij, over het Zwitserse Fonds en Ralph van Hassel van Myleasecar. Die verraste ons nog met een inschattingsvraag, waarbij de winnaar een proefritje mocht maken in de nieuwste Tesla.

We sloten de avond af met een lekker dessert, een borreltje en de gezellige klanken van zanger Maarten.

- Niki van der Hoek | Team DGA Network Zuid