DGA netwerk BBQ met Pieter van den Hoogenband

Op woensdag 8 juni jl. vond wederom onze DGA Network Zuid BBQ plaats. Dit keer met gastspreker Pieter van den Hoogenband. We hadden gehoopt op heerlijk voorjaarsweer. Helaas kwam de regen die dag met bakken uit de hemel vallen. Dankzij de goede voorbereidingen door Van der Valk Hotel Nuland, werd het desondanks een geweldig evenement. Speciale dank ook aan Happy Vintage die zorgde voor een fantastische tent en een sfeervolle aankleding. Hierdoor stonden we heerlijk droog en comfortabel.

Het evenement startte dit keer om 17:00 uur. Vanwege het weer kwam iedereen langzaam binnendruppelen. Na de overheerlijke BBQ, startte om 19:30 het officiële programma. We mochten gaan genieten van gastspreker Pieter van den Hoogenband. Én dat hebben we gedaan! Olympisch sporter en chef du mission van de meest succesvolle Olympische Spelen ooit voor Nederland, maakte de avond compleet door zijn passievolle en inspirerende verhaal. Op enthousiaste, scherpe en onderbouwde wijze nam hij ons mee in zijn carrière: van topsporter naar chef de mission van de spelen van 2021. Gedrevenheid, verbinding en teamwork kenmerkten zijn verhaal! De avond werd afgesloten met een ongedwongen, gezellige en succesvolle (netwerk)borrel.

Wij kijken met veel trots terug op deze avond!

Onze volgende DGA Network Zuid bijeenkomst staat gepland op 22 september. Dit keer verwelkomen wij Karl Raats. Ben jij ondernemer en wil jij daar ook bij zijn? Meld je dan nu vast aan via het evenement in de agenda op onze website of via info@dganetworkzuid.nl.