DGA jaarafsluiting met Remy Bonjasky - 12 december 2019

Op 12 december stond een bijzondere avond voor de boeg: De DGA Jaarafsluiting.
Aan het einde van de middag mochten we mooi geklede leden & partners ontvangen in de prachtige Markant in Uden.

De avond startte met een verbluffende rondleiding achter de schermen van de theaters, van de zalen tot de logistieke strategische gangen van de backstage en de kleedkamers. Vervolgens verplaatsen we ons naar de bovenste verdieping van de evenementenzaal om ons te storten op een lekker dinerbuffet.

Na het diner verplaatsten we ons naar de tribune. Onze spreker werd geïntroduceerd door en filmpje die iedereen gelijk kippenvel gaf. Een snelle en intense samenvatting van het leven van kickbokslegende Remy Bonjasky, met inspirerende woorden en heftige beelden uit zijn carriere, als the flying gentlemen (vliegende knietjes). Vervolgens pakte Remy in levende lijfe het publiek door te vertellen over zijn leven, van een moeilijk begin, tot het heden. Met geluk, liefde, prestaties, maar ook gruwelijke tegenslagen. Een imponerend verhaal, wat achteraf nog veel vragen deed opborrelen bij het publiek.

We sloten de avond gezellig af met muziek, het dessert en een borreltje en wensten tot slot onze leden een prettige afsluiting met een kleinigheidje. Op een succesvol 2020!

- Niki van der Hoek | Team DGA Network Zuid