Bedrijfsbezoek LXA Advocaten

Afgelopen donderdag waren we te gast bij LXA Advocaten. Na een gastvrije ontvangst met een heerlijke Bossche bol van Jan de Groot en een warm welkom van Brigitte Vleer, startte Tim Segers en Jan Horyon een interessante presentatie. Een persoonlijk en aansprekend verhaal waarin de strijdlustigheid van beide heren, de expertise van Tim als het gaat om asbestrecht en het ondernemerschap van Jan duidelijk aan het licht kwamen.

Bij deze bedanken we Brigitte, Tim en Jan nogmaals hartelijk voor de gastvrijheid, de inspirerende presentatie met het persoonlijke en aansprekende verhaal en het mogelijk maken van dit bedrijfsbezoek.

Onze volgende bijeenkomst staat gepland op donderdag 20 april in het groots verbouwde en nog luxere Van der Valk Hotel in Nuland. De spreker Typhoon neemt ons mee in de zoektocht naar verbinding, inclusie en perspectief. Oftewel een bijeenkomst die jij en je introducé niet mogen missen. Meld je aan via onze website, via info@dganetworkzuid.nl of lees meer over het programma op: https://www.dganetworkzuid.nl/agenda/inspirerende-bijeenkomst-met-typhoon/.