Bedrijfsbezoek Hoppenbrouwers Techniek te Heesch

Op donderdag 26 januari vond het bedrijfsbezoek bij Hoppenbrouwers Techniek plaats. We werden als echte gasten ontvangen. Na een interessante rondleiding, waarin duidelijk gevisualiseerd werd hoe de zelfsturende en autonome teams te werk gaan, volgde de presentatie over employer branding.

Renate Leurink en Babette van Loon namen ons letterlijk mee in de wereld van employer branding. Dit werd door aanwezige collega's en Rene van Loon, ambassadeur en adviseur bij Hoppenbrouwers Techniek, nog eens extra versterkt door ondersteunende praktijksituaties en verhalen. Hoe zorg je ervoor dat de juiste persoon op de juiste plek zit? Hoe zorg je voor autonomie op de werkvloer en hoe ga je te werk met zelfsturende teams? En hoe kun je als leidinggevende een andere manier van leiderschap bewerkstelligen door bottom-up te werken in plaats van top-down? Het antwoord was steeds simpel: vertrouwen én loslaten. Uiteraard werd de avond afgesloten met een borrel!

Hieronder delen we een aantal foto's met je van het inspirerende en gezellige bedrijfsbezoek.

Wil je ook eens een DGA bijeenkomst bijwonen?
De volgende staat gepland op 23 maart aanstaande. Dit keer zijn we te gast bij LXA Advocaten in Den Bosch. Zij nemen ons aan de hand van een ingrijpende klantcase mee in de wereld van handhaving en toezicht door de overheid en de impact die dat kan hebben op ondernemers. Nieuwsgierig naar het verhaal van LXA? Meld je dan aan via de website of via info@dganetworkzuid.nl.