AVG met Brenno de Winter, 19 april 2018

Donderdag 19 april bleek een prachtige dag te worden met temperaturen van 27 graden en een heerlijk zon. Aangezien we deze avond een informatieve bijeenkomst hadden gepland en we onze leden niet in de kou wilden laten zitten, hebben we halsoverkop een gezellig terras gecreëerd bij de Shique de Luxe, en dit was geslaagd!

Omdat we buiten konden dineren en naborrelen, was de sfeer erg gemoedelijk, zomers. De club was wat kleiner dan normaal, wat makkelijker zorgde dat iedereen eens met andere leden konden praten. Daarnaast was het eten uiteraard weer voortreffelijk met vooraf een carpaccio, couscous salade met gegrilde groenten, gerookte zalm met frisse mosterddressing, asperge met lamsham, een tonijnsalade en een saladebar. Als hoofdgerecht konden we kiezen uit: Kabeljauw, zalmfilet, varkenshaasmedaillon, aardappelgratin, aardappel/pastinaak puree, sperziebonen met spek, bloemkool/broccoli en ter plekke bereidde biefstukpuntjes. Als dessert stond er een enorme etagère met diverse lekkernijen als panacotta met walnoot, witte en bruine chocolademousse, bavaroise en vers fruit.

Na het diner was het tijd voor Brenno de Winter. Als IT-beveiligings- en privacyexpert hadden we hem uitgenodigd om onze leden wat meer te informeren over het doen en laten van de nieuwe Europese privacywetgeving, AVG, die op 25 mei ingaat. Met een dosis humor en vele voorbeelden leidde dhr. De Winter ons door de taaie stof heen. Hij gaf tips en insight information over de focuspunten vanuit de regering, de risico’s (boetes tot veel miljoenen) en stappen. Al met al, een onderwerp om niet aan je neus voorbij te laten gaan.

Vervolgens zijn we met zijn allen weer gezellig het terras op gegaan om van de laatste zonnestralen en een borreltje te genieten.

Wederom een gezellige bijeenkomst met stof om over na te denken!

- Team DGA Network Zuid | Niki & Stèphanie