Vennootschapsstructuur bij van de Beeten

Op Dinsdagochtend 22 maart zijn we van harte welkom in Veghel bij Van de Beeten BV, naast een rondleiding van Bas van de Beeten op zijn bedrijf zal Jeroen Schellekens van Legent een interactieve lezing geven onder het genot van een ontbijtje.

Door Corona zijn veel ondernemers hard geraakt. Maar weinig ondernemers / adviseurs weten echter wat er allemaal komt kijken bij een onverhoopt faillissement. Er wordt veelal gedacht dat opgebouwd vermogen in een (personal) holding veilig is. Niets is minder waar. Helaas is hier weinig over bekend.

Stel; er wordt van de vennootschapsstructuur bij u een hypothetisch faillissement scenario gemaakt. Een curator wordt aangesteld. Is uw zorgvuldig opgebouwde vermogen in uw persoonlijke Holding helemaal veilig? Of kan daar via een niet zo’n slimme rekening-courantverhouding toch geld opgehaald worden door de curator? Of kan de al jaren niet aangepaste managementovereenkomst meteen de prullenbak in?

Jeroen Schellekens van Legent zal u tijdens een interactieve lezing meenemen om u te wijzen op zaken waarvan u nu denkt dat u het goed geregeld heeft, maar waar een curator toch echt anders naar kijkt.

Een bijeenkomst die u niet mag missen!

Wil je hier ook graag bij zijn, maar ben je nog geen lid van DGA Network Zuid, meld je dan aan en wordt lid. Met 6 tot 8 mooie evenementen per jaar een gezellige en informele manier om te netwerken met een kleine 100 andere leden uit de regio.

Spreker: Jeroen Schellekens

Datum: 22 maart 2022
Tijd: 07:30 - 09:30

Locatie:
Van de Beeten
Erpseweg 11
5463 PG Veghel

Plan route →