Proosten met Peer Swinkels in Lieshout

Peer Swinkels staat aan het hoofd van Swinkels Family Brewers, onder andere bekend van het merk Bavaria natuurlijk. Samen met zijn familie bestuurt bij deze brouwerij met een omzet van inmiddels 800 tot 900 miljoen euro per jaar. In 2023 bestaat het bedrijf al 250 jaar en het is al die tijd familiebezit gebleven. Peer staat sinds 2014 aan het roer en is de 7e generatie Swinkels in de raad van bestuur.

Bekende merken onder deze vlag zijn natuurlijk Bavaria en Swinckels, maar ook Cornet en Palm horen tot het portfolio. En wist je dat ook de bekende huismerken van Jumbo, Aldi en Lidl in Lieshout gebrouwen worden? (Respectievelijk Dors, Kordaat en Schultenbräu). In totaal wordt er per jaar zo'n 8.000.000 hectoliter bier gebrouwen.

Op donderdagavond 3 februari zijn we van harte welkom in Lieshout en worden we ontvangen in het BrouwerijCafé. Naast een rondleiding zal Peer ook het verhaal van zijn familiebrouwerij vertellen. Dit alles doen we onder het genot van een hapje en natuurlijk een vers getapt drankje.

Journalist Theo Verbruggen zal hem wat vragen gaan stellen. Daar kan jouw vraag ook bij als je wil. Heb je een vraag voor Peer, stuur deze dan naar info@dganetworkzuid.nl

Wil je hier ook graag bij zijn, maar ben je nog geen lid van DGA Network Zuid, meld je dan aan en wordt lid. Met 6 tot 8 mooie evenementen per jaar een gezellige en informele manier om te netwerken met een kleine 100 andere leden uit de regio.

Spreker: Peer Swinkels

Datum: 3 februari 2022
Tijd: 17:30 - 23:59

Locatie:
Swinkels Family Brewers
Volgt
Later Lieshout

Plan route →