Ontbijtsessie Werkgeluk

Werkgeluk: Werkplekken die elke dag opnieuw inspireren

Graag nodigt Ingrid Jansen (PINX Design) ons uit voor een Ontbijtsessies op 3 oktober bij de Rabobank in Oss. De ontbijtsessie staat in het teken van werkgeluk.

Begin 2019 heeft PINX het nieuwe interieur van de Rabobank in Oss opgeleverd na een intensief ontwerptraject in 2018 waarbij de vitaliteit van de medewerker en gastvrijheid voor de klanten centraal stond in het hele traject.

Medewerkers zijn het hart van de organisatie en bepalend voor het succes van een bedrijf.
Zij vormen de schakel tussen de ambities van de organisatie en wat klanten daadwerkelijk ervaren. Een interieur dat aansluit bij de identiteit van je bedrijf levert hier een belangrijke bijdrage aan prettig werken voor de huidige medewerkers als zowel het aantrekken van nieuwe medewerkers. Wat kun je er aan doen om meer werkgeluk te creëren voor jezelf en medewerkers.

PINX zal ervaringen delen wat voor mogelijkheden er zijn om een interieuromgeving te realiseren waar zowel de medewerkers als klanten enthousiast van worden. Voor hetzelfde geld wordt het echt gaaf!

Cornee Rovers zal zijn ervaringen delen hoe de nieuwe werkomgeving wordt ervaren door de medewerkers en de laatste visie van de Rabobank.

Bert-Jan van de Dungen neemt ons mee in de mogelijkheden die er allemaal zijn om meer “Werkgeluk” te realiseren voor uiteraard jezelf en de medewerkers. Wat je ‘t uiteindelijk allemaal kan opleveren!

Programma
07:00 uur: Aanvang bij Rabobank in Oss (5e verdienping)
07.40 uur: Aftrap en presentatie door Ingrid Jansen (PINX)
08.00 uur: Cornee Rovers (Directeur Rabobank Oss)
08.15 uur: Bert Jan van de Dungen over werkgeluk
08.30 uur: Rondleiding Rabobank
09.00 uur: Einde – maar een frisse en inspirerende start van de werkdag

Spreker: Ontbijtsessie door Ingrid Janssen (PINX)

Datum: 3 oktober 2019
Tijd: 07:00 - 09:00

Locatie:
Rabobank
Raadhuislaan 26
5341 GM Oss

Plan route →