Marianne Zwagerman

UPDATE: I.v.m. Corona wordt deze bijeenkomst verplaats naar een nader te bepalen datum!

Marianne Zwagerman ging in 2018 viraal met een filmpje over de term laagopgeleiden. Haar standpunt is duidelijk: Laagopgeleiden mogen we nooit meer zo noemen, sterker nog, ze zijn helemaal niet laagopgeleid, ze zijn praktisch opgeleid en deze handjes hebben we hartstikke nodig. Bekijk de desbetreffende video hier.

Als innovatiestrateeg helpt en inspireert Marianne Zwagerman mensen en bedrijven om schaamteloos en onverschrokken te leven en te ondernemen. Daarnaast is ze schrijver en veelgevraagd mediacriticus. Haar specialisaties zijn innovatie, de (publieke) omroep, kranten, journalistiek, internet en sociale media. Haar maatschappijkritische columns en publicaties verschijnen met enige regelmaat in kranten en tijdschriften.

Het werk van Marianne Zwagerman draait om verandering. “Weten waar je naartoe wilt en zorgen dat je er komt” is de rode draad in haar workshops en lezingen. Ambitie is een ander belangrijk thema in het werk van Zwagerman. Als succesvolle carrièrevrouw – ze was de eerste vrouwelijke directeur van de Telegraaf Media Groep wil zij vrouwen inspireren om meer van hun werkende leven te maken en de lat hoger te leggen.

Programma
Vanaf 17.30 uur: Ontvangst
18.00 uur: Diner
19.30 uur: Marianne Zwagerman
20.30 uur: Gezellige borrel

Locatie (ovb)
Shique de Luxe
Schutsboomstraat 71, Schaijk

Introducees
Introducees (mits DGA) zijn eenmalig vrijblijvend welkom. Introducees dienen opgegeven te worden met naam, bedrijfsnaam en bij voorkeur ook contactgegevens.

Spreker: Marianne Zwagerman

Datum: 9 april 2020
Tijd: 17:30 - 22:00

Locatie:
Shique de Luxe
Schutsboomstraat 71
5374 CB Schaijk

Plan route →