Inspirerende bijeenkomst met Typhoon

Op 20 april aanstaande hebben wij Typhoon als spreker op het programma staan.

Graag verwelkomen wij jullie, onze leden en introducés voor deze inspirerende bijeenkomst in het groots verbouwde en nog luxere Van der Valk hotel in Nuland - 's-Hertogenbosch. Alleen dit al is de moeite waard om je aan te melden voor deze bijeenkomst.

Over Typhoon
Typhoon, ook bekend als Glenn de Randamie, is een Nederlandse hiphop muzikant die zijn ziel en zaligheid blootlegt met zijn eerlijke en kwetsbare teksten. Grote levensthema’s weet hij op een rake manier te vangen in persoonlijke uitingen over liefde, geloof, keuzes, slavernij en ambitie.

Bij alles wat hij doet staat de lobi voorop. Met liefde speelt Typhoon festivals en shows plat en met diezelfde liefde deelt hij ook zijn ervaringen en visie op het podium als inspirational speaker. Typhoon is rapper, zanger, spreker, inspirator en ondernemer. Alles in verbinding en met vertrouwen.

Het programma:

  • Ontvangst: 16:30 uur
  • Start diner: 17:00 uur
  • Start inspirerende sessie van Typhoon: 18:30 uur
  • Dessert: 19:30 uur
  • Start netwerkborrel: 20:00 uur
  • Einde avond: 23:00 uur

Tot slot
Wij kijken uit naar het inspirerende verhaal van Typhoon waarin hij ons meeneemt in de zoektocht naar verbinding, inclusie en perspectief. Ben je benieuwd naar het verhaal van Typhoon? Meld je en je introducé dan snel aan voor deze interessante bijeenkomst bij Van der Valk hotel Nuland - 's-Hertogenbosch.

Tot dan!

Groeten,

Wendy, Elisa en Andrea

Spreker: Typhoon

Datum: 20 april 2023
Tijd: 16:30 - 23:00

Locatie:
Van der Valk hotel Nuland - 's-Hertogenbosch
Rijksweg 25
5391 LH Nuland

Plan route →