Eindejaarsevenement met Victor Mids

Op 26 november hebben wij een geweldige avond voor jullie in petto waarbij ook jullie partners welkom zijn! Als spreker/entertainer hebben wij Victor Mids weten te strikken.

Victor Mids is illusionist en arts (niet praktiserend). Met deze innovatieve combinatie brengt hij illusie en wetenschap op een unieke manier samen. Hij is vooral bekend vanwege zijn programma MINDF*CK; een wetenschappelijk illusieprogramma waarin Victor Mids bekende en onbekende Nederlanders onverklaarbare illusies toont. De kijker krijgt daarbij inzicht in de achterliggende neuropsychologische principes.

In MINDF*CK waren onder andere te gast: Mark Rutte, Matthijs van Nieuwkerk, André van Duin, Ilse DeLange, Victor Reinier, Ellen Hoog, Enzo Knol, Ellie Lust, Humberto Tan, Armin van Buuren, Maan, Nikkie Tutorials, Chantal Janzen en André Rieu.

Naast Victor Mids hebben we nog een mooie act voor het eindejaarsevenement weten te strikken. We houden de act nog even geheim. Één ding is zeker, de voetjes gaan van de vloer, wij draaien door! Het programma, onder voorbehoud, is als volgt:

  • 19:30 uur – Ontvangst
  • 20:00 uur – Borrel met verrassende warme en koude hapjes
  • 21:00 uur – Victor Mids
  • 21:45 uur – Vervolg avond
  • 22:30 uur – Verrassingsact
  • 02:00 uur – Einde avond

Ben je benieuwd naar de MINDF*CKS van Victor Mids en onze verrassingsact? Meld je dan snel aan.

Vanwege de invulling van de avond rekenen we voor partners en/of introducés de partnerbijdrage van € 100 p.p. Dit is conform onze algemene voorwaarden.

Wij beloven dat het weer een topavond gaat worden. Zien we jullie dan weer?

Spreker: Victor Mids

Datum: 26 november 2022
Tijd: 19:30 - 02:00

Locatie:
Shique de Luxe Schaijk
Schutsboomstraat 71
5374 CB Schaijk

Plan route →