De laatste bijeenkomst van DGA Network Zuid met Robert van den Bout

Op 10 oktober jl. is gecommuniceerd om na 10 prachtige jaren met de meest fantastische sprekers en waardevolle netwerkmomenten, DGA Network Zuid te beëindigen.

Nog één keer heeft DGA Network Zuid op 23 november een fantastische spreker op het podium staan. Robert van den Bout stelt niet teleur en sluit af met een knal!

Robert van den Bout is spreker, auteur en (enter)trainer en groeide op in twee werelden; in de motorwereld als leider van een full-color motorclub en als manager in de corporate wereld.

Met deze achtergrond en omdat hij merkte dat er in de corporate wereld behoefte was aan waarden uit zijn 'andere' (motor)wereld, bespreekt Robert waarden als loyaliteit, broederschap, onvoorwaardelijkheid, liefde en respect middels interactieve 'broederschapscollege's'. Deze colleges zijn een combinatie van een seminar, pep-talk, brainstormsessie, stand-up comedy en een kerkdienst. Hij zet in op cultuurverandering (meer openheid, meer vertrouwen, meer verbinding) en andere omgangsvormen. Het resultaat: een betere samenwerking, meer collegialiteit en sterker persoonlijk leiderschap.

Het programma:
- 17:00 uur: ontvangst
- 17:30 uur: sit down 4- gangen diner
- 20:00 uur: sessie van Robert van den Bout
- 21:00 uur: afsluitende borrel met muziek
- 00:00 uur: einde avond

Ben jij aanwezig op de allerlaatste bijeenkomst van DGA Network Zuid. Kom jij samen met je partner een borrel drinken op mooie herinneringen en hoogtepunten? Meld je en je partner dan snel aan via info@dganetworkzuid.nl.

Tot dan!

Robert van den Bout

Spreker: Robert van den Bout

Datum: 23 november 2023
Tijd: 17:00 - 00:00

Locatie:
Van der Valk hotel Nuland - 's-Hertogenbosch
Rijksweg 25
5391 LH Nuland

Plan route →