Bedrijfsbezoek LXA Advocaten

Ook in 2023 zijn we te gast bij LXA Advocaten te 's-Hertogenbosch! Het moderne advocatenkantoor voor ondernemers, ondernemingen en investeerders.

In 2019 waren we hier al eens te gast. Destijds heeft Brigitte Vleer, die als partner verbonden is aan LXA, ons bijgepraat over de ontwikkelingen binnen haar specialisatie, het arbeidsrecht. Dit keer neemt het advocatenkantoor ons mee in de wereld van handhaving en toezicht door de overheid en de impact die dat kan hebben op de ondernemer, op basis van een ingrijpende klantcase.

De getroffen ondernemer Jan Horyon doet zijn bijzondere verhaal (van florerend bedrijf naar faillissement) en wordt bijgestaan door Tim Segers.

Tim is binnen LXA Advocaten partner binnen het team Overheid & Vastgoed en lead lawyer in verschillende toonaangevende zaken met betrekking tot asbest en andere gevaarlijke materialen. Tim staat Jan bij in het al jarenlang slepende conflict met de gemeente Eindhoven dat leidde tot het faillissement van Horyon en waar de gemeente uiteindelijk werd veroordeeld tot het betalen van een schadevergoeding. Tim gaat tijdens het bedrijfsbezoek bij LXA in op de juridische procedure en de mogelijkheden (hoe kun je verweren tegen overheidsingrijpen / fouten van de overheid?).

Uiteraard krijgen we de gelegenheid om vragen te stellen en wordt de middag afgesloten met een hapje en een drankje in het gezellige LXA Café.

Het programma (onder voorbehoud):

  • 16:00 uur ontvangst;
  • 16:30 uur start presentatie klantcase;
  • 17:30 uur start afsluitende borrel;
  • 20:00 uur einde.

Benieuwd naar deze klantcase? Meld je en je introducé dan snel aan voor dit interessante bedrijfsbezoek bij LXA Advocaten te 's-Hertogenbosch.

Tot dan!

Spreker: Jan Horyon & Tim Segers

Datum: 23 maart 2023
Tijd: 16:00 - 20:00

Locatie:
LXA Advocaten - 's-Hertogenbosch
Pettelaarpark 101
5216 PR 's-Hertogenbosch

Plan route →