BBQ met Pieter van den Hoogenband

Het begint een mooie traditie te worden
Bij het compleet nieuwe Van Der Valk Hotel Nuland ontvangen we jullie graag voor een mooie BBQ. Nadat we lekker hebben genoten krijgen we een spreker van formaat: Pieter van den Hoogenband. Olympisch sporter en winnaar van 3 gouden, 2 zilveren en 2 bronzen medailles in 2000 (Sydney) en 2004 (Athene).

Daarnaast was hij onlangs Chef du Mission van de meest succesvolle Olympische Spelen ooit voor Nederland waar 'we' maarliefst 36 medailles wonnen. Deze Brabander gaat ons vertellen wat er allemaal bij kwam kijken hoe dit voor elkaar te krijgen en hoe hij 20 jaar geleden als een ondernemer te werk ging om zijn zijn topteam om zich heen te vormen. Op dit moment is hij 'in onderhandeling' voor een volgende missie (2024 in Parijs). Heb je een vraag aan Pieter, stuur deze dan naar info@dganetworkzuid.nl

Een mooi programma weer waar we trots op zijn en naar uit kijken; Jij bent er toch ook bij?!

Programma
17.00 uur: Ontvangst in de tent achter Hotel van der Valk
18.00 uur: Start BBQ
19.30 uur: Gastspreker Pieter van den Hoogenband
20.30 uur: Gezellige netwerkborrel

Locatie
Van der Valk Hotel Nuland – ‘s-Hertogenbosch, Rijksweg 25, 5391 LH Nuland

Ben jij er ook bij op 8 juni? Of je nu al lid bent of graag een keertje wilt ervaren hoe een netwerkbijeenkomst van DGA Network Zuid eruit ziet: je bent altijd van harte welkom. Schrijf je vandaag nog in voor deze niet te missen BBQ.

Spreker: Pieter van den Hoogenband

Datum: 8 juni 2022
Tijd: 17:30 - 23:59

Locatie:
Hotel van der Valk Nuland
Rijksweg 25
5391 LH Nuland

Plan route →